ZZP/Privé 

Zicht op uw eigendommen. 

ZZP/Privé

Een passende oplossing voor uw thuis situatie en voor de ZZPer. Zicht op de toegangswegen en goed scherp beeld van de mensen die zich ongewenst bij uw bedrijfspand of uw huis begeven. Te benaderen vanuit een App en de beelden veilig op een recorder. Zonder maandelijkse kosten en opgebouwd met hoge kwaliteit camera's en het systeem is schaalbaar zodat u vanuit 1 app ook 2 locaties kan bekijken.  

Het Zzp/Privé pakket is schaalbaar.

Stand-alone

Het basis ZZP pakket is uitgelegd op 1 vestiging of een bedrijfspand aan huis. De recorder wordt geplaatst op locatie en is benaderbaar met uw smart devises. 

Multi-site zonder centrale

Zodra uw bedrijf groeit kan het systeem met meerdere vestigingen worden uitgebreid. wel zo handig, want u kunt alle vestigingen in 1 App benaderen. 

Multi-site met centrale

Mocht er sprake zijn van een receptionist of een beveiligingsbedrijf die toezicht houdt. dan is het met een VPN verbinding ook mogelijk om toegang te verlenen tot de verschillende vestigingen. 

 Doeltreffende camera's buiten.

De AXIS M2035-LE is onderdeel van ons ZZP/Privé pakket deze kleine camera is bij uitstek geschikt voor gebruik in en rond om de woning. Met een ingebouwde IR straler en Wide Dynamic Range (WDR) zijn ook 's nachts de beelden goed van kwaliteit.  Lees meer...

Subtile camera's binnen.

Een aantrekkelijk geprijsde, ultracompacte minidome die zelfs bij weinig licht haarscherpe HDTV 1080p-videokwaliteit levert! Rond om het huis, in winkels of hotelinterieurs, de AXIS M3065-V biedt flexibele installatieopties en ondersteuning voor intelligente analyses.

Gemak dient de mens.

Voor het ZZP/privé pakket komt alles samen in de AXIS S3008 Recorder, een compacte recorder met geïntegreerde Power over Ethernet-switch (PoE Switch). Hiermee kunt u maximaal 8 camera's aansluiten en alle beelden mobiel terug kijken.