Toegangscontrole

Secure entry

Controle en toezicht als basis

In de wereld van beveiligingsbeheer hebben traditionele sloten en sleutels de tand des tijds doorstaan. Ze bieden een zekere mate van beveiliging, maar in een tijd waarin efficiëntie, flexibiliteit en geavanceerde beveiligingstechnologieën de norm zijn, begint de focus te verschuiven naar toegangscontrole. 

Deze oplossingen, die gebruikmaken van elektronische systemen en digitale referenties, bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele sloten. In dit artikel neem ik je mee langs de voordelen van gebouwtoegangscontrole en de kansen die het biedt om gebouwen Groen, veilig en toegankelijk te houden voor gasten en personeel.

Overzicht 

Met toegangscontrole kunnen beheerders snel toegangsniveaus en rechten aanpassen. Als een werknemer vertrekt of als er gasten arriveren, kan de toegangsrechten eenvoudig worden bijgewerkt of ingetrokken. Dit zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit en zorgt ervoor dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot specifieke gebieden.

Toegang

Barcode

Het gedoe van het beheren van fysieke sleutels wordt geëlimineerd. Medewerkers en gasten kunnen eenvoudig toegang krijgen met behulp van hun persoonlijke digitale referenties, zoals een kaart, pin/barcode of een mobiele app. Dit verbetert niet alleen het gebruiksgemak, maar vermindert ook het risico van verlies of diefstal van sleutels.

BOLD

Bevrijd jezelf van sleutels met de smart lock die werkt via Bluetooth. Ontworpen voor een sleutelloos leven met meer gemak, meer veiligheid en minder gedoe. De installatie heb je binnen 5 minuten gefikst. Het slimme slot is makkelijk in gebruik via je telefoon of je persoonlijke pincode. Zeg nou zelf: het leven is toch te kort om je druk te maken over alles wat met sleutels te maken heeft?

Acces made easy

Snel en veilig toegang

Direct contact en overzicht

Al snelheid telt