Toegangscontrole

Secure entry

Controle en toezicht als basis

Toegangscontrole en toezicht bij binnenkomst zijn twee onderdelen die vaak los van elkaar staan. Axis Camera Station maakt het mogelijk deze samen te voegen in 1 systeem. Op die manier weet u niet alleen dat er iemand binnenkomt, maar wordt ook vastgelegd wie er binnenkomt. 

U kunt eenvoudig de zones inrichten en personen toegang geven tot verschillende  of meerdere zones.

Overzicht 

ACS Secure Entry biedt efficiënte videobewaking en toegangscontrole. Met een gebruiksvriendelijke interface is het eenvoudig om gebruikers toe te voegen of te verwijderen met slepen en neerzetten. U kunt toegangsregels instellen op basis van specifieke criteria, zoals kaarthouder, locatie en planning. Dit maakt het gemakkelijk om te controleren wie toegang heeft tot wat en wanneer. Ontworpen om te werken met AXIS A1601 Network Door Controller en Axis-kaartlezers, kan deze schaalbare oplossing 160 deuren per server, 32 servers in een multi-serversysteem en tot 10.000 kaarthouders met ondersteuning voor meerdere referenties beheren

Toegang

Barcode

Stroomlijn het beheer van tijdelijke toegang met deze schaalbare, eenvoudig te installeren edge-gebaseerde applicatie die geselecteerde Axis-intercoms en camera's verandert in een QR Code®-lezer voor kostenefficiënte, betrouwbare toegangscontrole.

Acces made easy

Snel en veilig toegang

Direct contact en overzicht

Al snelheid telt