Netwerk Audio

Het is de toon die de muziek maakt. 

Netwerk Audio

Het detecteren van ongewenste activiteit met de camera is geweldig, maar meteen stoppen is nog beter. Een opvallende reactie via een audioapparaat vermindert ongepast gedrag belangrijk door criminelen weg te jagen voordat het te laat is. Zetten ze voegen Axis netwerkaudio-oplossingen toe aan hun volledige potentieel van uw bewakingssysteem.

Verschillende opties

De AXIS C1004-E Network Cabinet Speaker maakt audio-aankondigingen slim en gemakkelijk. Gebruik het om proactief indringers te waarschuwen of instructies te geven met spraakberichten. AXIS C1004-E kan horizontaal of verticaal worden gemonteerd en het is mogelijk om het aan de buitenkant van gebouwen te installeren, bijvoorbeeld onder de dakrand, waar het niet direct wordt blootgesteld aan de elementen. Het is ideaal voor installatie in scholen, kantoren, winkels en ziekenhuizen.

Voorkom ongewenste activiteit en waarschuw slechte actoren die door uw camera's worden gedetecteerd met de slimme, eenvoudig te integreren AXIS C1310-E netwerkhoornluidspreker. Of gebruik het om gesproken instructies te geven. Deze robuuste luidspreker is perfect voor de meeste buitenomgevingen in de meeste klimaten.

Voorkom ongewenste activiteit en waarschuw slechte actoren die door uw camera's worden gedetecteerd met de AXIS C1410 Network Mini Speaker. U kunt ook spraakberichten gebruiken om instructies te geven wanneer dat nodig is. De slimme en eenvoudig te integreren AXIS C1410 is ontworpen om onopvallend in kleinere ruimtes te passen. En elke betaalbaar geprijsde AXIS C1410 levert audiodekking van een groot gebied om de installatiekosten laag te houden en het een kosteneffectieve keuze te maken.
AXIS C1510Network-speaker maakt audio-aankondigingen slim en gemakkelijk. Gebruik het om als subtiel audio element opgenomen te worden in een publieke ruimte. geoptimaliseerd voor muziek en spraak. De AXIS C1510 is eenvoudig als hangend element onder het plafond te monteren en door zijn slanke ontwerp past hij mooi in de omgeving. Het is perfect voor discrete installaties in scholen, kantoren, winkels en ziekenhuizen.

Integratie met video-analyse.


Met behulp van video-analyse kunt u: opgenomen aankondigingen afspelen of uw pand af vanaf op afstand bewaken vanuit een centrale unit. Door audio toe te voegen aan video-analyse, wordt reactieve camerabewaking opgewaardeerd tot een complete proactieve beveiligingsoplossing

Vrijblijvend de opties bekijken?