Over ons

Passie voor kwaliteit

Sinds 2020 geeft Supervision camera's een taak. Camera's vandaag de dag zijn veel meer dan meekijkende ogen, het zijn kleine computers die ook steeds meer zelfstandig kunnen.  Supervision een doel gesteld om deze kleine computers zo efficiënt mogelijk te gebruiken en zo veilig mogelijk te integreren in het netwerk van onze klanten. Daarbij zoeken we actief naar een manier om de inzet van de camera's zo effectief mogelijk te maken, door niet alleen te kijken naar de functionaliteit in de beveiliging. Overdag kan menig camera een bijdrage leveren aan het toezicht houden op voorraden en of productie processen. In combinatie met Ai kan hier ook zeer waarde volle data ontsloten worden voor uw medewerkers. Daar ligt wat ons betreft de toekomst van camera bewaking en toezicht; 

Camera's met een duidelijke functie omschrijving die bijdragen aan de missie van het bedrijf,
kortom camera's die op de payroll moeten.Efficiënt toezicht

Axis Camera Station video management software geeft u een intuïtief programma, waar mee eenvoudig gezocht kan worden naar incidenten en zelf kiest hoe en wanneer u een melding krijgt van het systeem. U kunt het systeem ook uitbreiden, zodat actief sturen van bijvoorbeeld verlichting, toegangspoorten of gesproken berichten mogelijk te maken. 

Dat kan worden ingezet om af te schrikken, maar ook om het comfort van uw gasten te verhogen. door bijvoorbeeld de verlichting in een parkeergarage in te schakelen/ te verhogen als dat nodig is. 

Bewezen VMS

Axis Camera Station is een krachtig Video Management Software (VMS), die is ontworpen om gebruiksgemak en kwaliteit van de beelden te borgen. Eenvoudig beelden anonimiseren alvorens u deze deelt met derden of de forensische zoek functie gebruiken om snel te zoeken naar personen/objecten die voldoen aan een signalement. 

Eenvoudig uit te breiden

Axis Camera Station  is eenvoudig uit te breiden. de basis van het systeem is gebaseerd op Power over Ethernet (PoE) apparatuur. Dit geeft de mogelijkheid om snel en eenvoudig uit te breiden. of bestaande camera's te koppelen. hiervoor geld echter wel dat ze van voldoende kwaliteit moeten zijn en voldoen aan de ONVIF standaard.  

 Camera's en meer

Axis Camera Station bied de mogelijkheid te koppelen met meer apparatuur dan enkel camera's.  Denk hierbij aan Luidsprekers die achtergrond muziek, afschrik berichten of live gesproken berichten kunnen afspelen. Het aansturen van  toegangsdeuren of het actief schakelen van terrein/gebouw verlichting. Ook direct koppelen met een gecertificeerde meldkamer is mogelijk. 

Axis Camera Station Specialist

Een gevalideerd systeem is nergens zonder een gevalideerde installateur. 

Met een Axis Camera Station Specialist kiest u voor een vertrouwde systeem integrator, met de kennis in huis om een passende end-to-end oplossing te leveren.