Camerabewaking

Slimme camera's thuis en op de zaak

ZZP/Privé

Een camera systeem voor Thuis en/of een ZZper moet schaalbaar zijn, alle producten die u met dit systeem aanschaft zijn in de toekomst te gebruik of om te zetten als het bedrijf of uw locatie groeit.

Lees meer

MKB 

Het MKB heeft behoefte aan oplossingen, voor het MKB hebben wij bewezen systemen met volledig uitgewerkte oplossingen. Toegangscontrole, Camerabewaking, alarmering en actief schakelen van Audio of verlichting.
Lees meer

Retail

Investeren in slimme camera's zal een revolutie teweegbrengen in uw winkelactiviteiten, uw beveiligingsmaatregelen versterken en de prestaties van uw winkel optimaliseren. Sluit u aan bij de toekomst van de detailhandel met onze geavanceerde technologie en verkrijg een concurrentievoordeel in de markt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze slimme camera's uw detailhandel kunnen transformeren!

Lees meer

Corporate

Grote bedrijven hebben vaak zeer specifieke wensen en vaak ook de wens om system te integreren. Met onze maatwerk oplossingen zijn wij instaat hier vorm aan te geven.

Lees meer

GWW, Infra & Agri

Het zeker stellen van een veilige werkplek is vandaag de dag belangrijker dan ooit. machines worden groter, meer processen automatiseren en daarmee wordt er veel gevraagd van de bestuurder van groot materieel. 

In samenwerking met Liebherr leveren wij LiXplore een integraal camera systeem wat met canbus te koppelen is op uw voertuig.