MKB

High-end Camerabewaking die u ontzorgt.

Tailor fit.

Voor het MKB leveren wij maatwerk, de systemen die wij inzetten zijn van EU fabrikanten en voldoen aan de hoogste markt standaarden. Daarnaast biedt Supervision een service en onderhoudspakket om te zorgen dat uw camera's veilig en up-to-date zijn. 

Of het nu gaat om een eenvoudig magazijn, of ge├»ntegreerde camera en toegangsbewaking Supervision heeft de systemen in huis om u te ontzorgen. Daarbij is onze filosofie dat het geen wij leveren in 1 user interface wordt aangestuurd.  

Veiligheidsplan

Camera's maken vaak onderdeel uit van een Beveiligingsplan. Een goed plan en de juiste beheersmaatregelen kunnen u niet alleen veel kosten besparen, maar het zorgt ook voor een juiste opvolging en belangrijker nog. Dat u zich verzekerd van het afdekken van de risico's. 

Samen onze partners bieden wij onze MKB klanten de optie om een veiligheidsplan op te stellen. 


Erfgrens bewaking

Uw terrein is uwe verantwoordelijkheid, dan is het wel zo fijn om direct op de hoogte te zijn wanneer er mensen zonder toestemming aanwezig zijn. Door gebruik te maken van Slimme detectie en actief gestuurde camera's kunnen onze systemen haar scherp vastleggen en melding maken van ongewenste gasten en de aanwezigheid door melden naar een meldkamer/ beveiligingsdienst. het grote voordeel is dat u daar geen rol in "hoeft" te hebben.  

Vroegtijdige detectie

De sleutel van preventie ligt in vroeg tijdige detectie, snelle analyse en juiste opvolging van een melding. 

Maar voor dat detectie mogelijk en zinvol is, moet eerst duidelijk zijn wat het doel is van de detectie. Bijvoorbeeld het inschakelen van terrein verlichting vraagt om een andere nauwkeurigheid dan het openen van een toegangspoort op kenteken detectie. 

De uitzondering op de regel.

Maatwerk.

Zit uw pakket er niet tussen, wij maken graag een afspraak op locatie om een maatwerk