EX camera's

Explosie veilige camera's met de laatste technologie.

D101-A-XF-P3819

Breedbeeld camera's die geschikt zijn voor de meest barre omstandigheden. Samen met Spectrum Camera Solutions leveren wij EX camera's voor de europese markt. Daarbij staat kwaliteit en betrouwbaarheid boven aan. Direct gevolgd door het ontsluiten van de laatste technologie.

De D101 - A - XF -P3819 is gebaseerd op een panorama camera van Axis de Q3819 en beschikt over een 14 megapixel beeld.  Deze camera beschikt naast een zeer goede beeldkwaliteit over Object analytics, Personen in een werk gebied of het detecteren van personen binnen een beperkt toegankelijk gebied. 


Benieuwd naar een demo, neem dan contact op. 

F101 serie met Giek bevestiging.

Waar de toepassing van camera's op hijskranen vrij bekent is, ligt het minder voor de hand dat de Giek camera ook beschikbaar is in Ex variant. Voor de F101 serie is een bevestigingsbeugel beschikbaar om dit mogelijk te maken. 

Overzicht

De D201-x-Q6078-E-BD heeft als basis de Q6078 PTZ camera, deze camera is op afstand te bedienen. Een zeer geschikte camera als u zelf wilt bepalen welk deel van het werkgebied in beeld is. Zeer geschikt voor toezicht houden op afstand en aansturen om onveilige situaties te mitigeren.

Ex camera's, op basis van de laatste technologie.

Neem contact op voor uw demonstratie