Detectie

Vroegtijdige detectie, geeft de kans schade te voorkomen. 

Analyse met menselijke Precisie

De meeste, of bijna alle, Video Content Analyse systemen werken op basis van object classificatie. Zo wordt geprobeerd om mensen en bewegende auto’s te ontdekken, maar regen, reflecties, lichtschitteringen, spinnen en andere bewegende objecten zijn nog steeds lastig weg te filteren, zelfs voor alle AI and Deep Learning toevoegingen en filters. Slimme detectie classificeert geen objecten, maar detecteert alleen wat we willen detecteren. Hierdoor is het aantal valse alarmen de laagste in de markt.

Proportioneel detecteren.

AVG Vriendelijk

Niet iedere detectie en actie vraagt om verificatie met beeld, technieken als geluidbron herkenning, fysieke detectie of enkel radar geeft in veel gevallen voldoende informatie om vervolgstappen op te starten. Daarmee is een AVG vriendelijke detectie ook vaak een goede en proportionele oplossing.

Verificatie

Detectie waar aansturing van bijvoorbeeld een PAC of beveiliger wenselijk is, vraagt om een verificatie van de detectie. een combinatie van Radar techniek en camera biedt de mogelijkheid om vroegtijdig te detecteren, op die manier is de operator in staat om een verificatie uit te voeren.

Hoog risico

Hoog risico gebieden vragen om maatwerk en over het algemeen een combinatie van technieken om detectie in wisselende omstandigheden mogelijk te maken.

Perimeter control

Wij adviseren slimme detectie toe te passen om vroegtijdig een melding te krijgen van een ongewenste situatie. Bij uitstek is de grens van uw bedrijfsterrein of erf geschikt om de detectie te laten plaats vinden. Het toepassen van een detectie in dit gebied noemen wij "perimeter control" benieuwd wat dat is en wat de voordelen zijn?  
Vraag uw demonstratie aan.