Slimme verlichting

kan iemand het licht aandoen?

Terrein verlichting

Wanneer moeten de lichten uit of aan, wil je een inbreker het licht geven om te werken? Zo maar een paar vragen, die leven bij onze klanten. 

Wij zijn echter van mening dat verlichting en zeker als dat op een heel terrein aanwezig is een prima middel is om actief te gebruiken in uw beveiliging. Led verlichting aan slim aan te sturen drivers geven ons de mogelijkheid om deze armaturen binnen en buiten aan te sturen op basis van detectie en camerabeelden. 

Waardoor wij de mogelijkheid hebben om 's nachts de verlichting omgeving vriendelijk te schakelen naar een groene kleur, bij incidenten o.i.d. op te schakelen naar een hoge intensiteit wit of in geval van inbraak naar een knipperende rood of witte kleur om de insluiper te waarschuwen. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om de verlichting mee te laten bewegen met uw personeel. 

Axis D4100

Een rood knipperend licht, zal voor de meeste mensen een signaal zijn om de omgeving te verkennen op gevaar. Dat gekoppeld met de mogelijkheid om een audio signaal te geven, maakt de D4100 een aanvulling op het camera assortiment en voor ons een krachtige tool om in te zetten in een beveiligingsplan. 

Inzoomend op de verlichting is de D4100 instaat om 4 verschillende 5 verschillende kleuren weer te geven Rood, Wit, Blauw, Groen en Geel. 
Lees hier verder wat het kan betekenen voor uw situatie.


Meer informatie