Coorporate

Camerabewaking, Toegangscontrole, Audio, Verlichting

De Kracht Van 1

Met de systemen van Axis maken wij gebruik van " The Power Of ONE" 1 systeem, 1 interface, 1 partner, 1 leverancier voor al uw beveiligingsvraagstukken

In het video management systeem koppelen wij de beveiligingscamera's, Audio, terrein en gebouw verlichting en de toegangscontrole. Op die manier heeft uw receptionist of centralist 1 systeem waarin alles samenkomt. Voor grotere vestigingen maken wij gebruik van Genetec oplossingen en voor de kleine tot middel grote wordt e.a. aangestuurd vanuit Axis Camera Station

De meest gangbare systemen zijn backward compatible, zo hoeft een huidige installatie niet direct overbodig te zijn. Een locatie bezoek geeft hierover snel veel duidelijkheid. 
Een bijkomend voordeel door het koppelen van deze systemen krijgt u ook snel meer overzicht over uw terrein en eigendommen. 

De Voordelen
  • 1 partner voor al uw vragen
  • Beeld bij toegang gekoppeld
  • Snel overzicht
  • Geautomatiseerde berichten

Terrein bewaking

Op tijd detecteren is in alle gevallen de sleutel tot voorkomen van schade en ongewenste gasten. Daarbij is het opzetten van een goed en gedegen netwerk van camera's van belang. Wij maken gebruik van Perimeter control wat neer komt op grens bewaking gecombineerd met door de software bediende camera's om indringers snel in beeld te krijgen. 

Toegangscontrole

Hoe gewenst een gast ook is en zijn maar weinig mensen die toegang hebben tot alle ruimtes in uw pand. of het gaat om bezoekers, leveranciers of medewerkers een goed toegangsprotocol is van belang om uw bedrijf veilig te houden. Wij bieden de mogelijkheid om de toegang te controleren met uw camera systeem. zo heeft u niet alleen de toegang geregeld, maar indien gewenst ook vastgelegd wie er met een pas daadwerkelijk naar binnen gaat. een nauwe samenwerking met Assa Abloy geeft ons hierin bijna ongelimiteerde mogelijkheden ook als het gaat om verbouwingen of bestaande situaties. 

Het is niet altijd nodig om kabels te trekken als slimme sloten gewenst zijn. 

Netwerk Audio

Zien en gezien worden daar zit een verschil in, door audio en cameras's in 1 systeem te koppelen ontsluiten wij de mogelijkheid voor een receptionist of centralist om mensen direct aan te spreken op gedrag. Op die manier weet de persoon direct dat hij in beeld is en is vaak de aftocht al geblazen voor dat er wordt nagedacht over de vervolg stappen. 

Maar u kunt natuurlijk ook berichten sturen die uw bedrijfsvoering ten goede komen. Bijvoorbeeld een Pauze signaal, Telefoon notificaties voor werf personeel of een gezellig achtergrond muziekje. 

Netwerk verlichting

Ook het actief schakelen van verlichting op basis van detectie of camerabeelden is mogelijk. Zo kunt u 's nachts de terreinverlichting dimmen als er niemand aanwezig is om de omgeving minder te verstoren of energie te besparen. En bij detectie een scala aan mogelijkheden ontsluiten om ongewenste gasten duidelijk te maken dat ze beter kunnen vertrekken. 

Denk hierbij aan het veranderen van kleur, intensiteit of zelfs stroboscoop effecten. 

De kracht van 1

Niets is zo krachtig als een netwerk van samenwerken, door de bovenstaande elementen samen te voegen in 1 systeem hebben wij een uiterst krachtige tool om uw bedrijf te voorzien van toezicht. Waarbij het systeem op schaalt als dat moet en dienstverlenend is als dat kan.