AXIS S3008

Betaalbare kwaliteit.

AXIS S3008


Compacte recoder incl PoE switch
2, 4 of 8 TB opslag
USB poort  om beelden te exporteren
5 jaar garantie

AXIS S3008 Recorder is een compacte recorder met geïntegreerde PoE-switch.

Betrouwbaar en veilig.

De AXIS S3008 biedt betrouwbare opnamen dankzij de harde schijf van bewakingskwaliteit. Deze hoogwaardige recorder biedt gigabit-uplink voor video-opnames in ultrahoge definitie. De opnames zijn versleuteld, zo kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens beschermd zijn. 

De recorder heeft een USB-poort voor het exporteren van video. En voor verbeterde cyberbeveiliging hebt u overal gemakkelijk toegang tot uw beeldmateriaal met de Axis Secure Remote Access-technologie. Bovendien krijg je op deze recorder 5 jaar garantie, zodat je volledig kunt vertrouwen op eersteklas kwaliteit, betrouwbaarheid en ondersteuning van Axis.

Ongeëvenaarde kwaliteit

De AXIS S3008 is uitgebreid getest met ons brede assortiment kwaliteitsproducten om u een betaalbare, end-to-end oplossing met onovertroffen betrouwbaarheid te bieden. Alle hardwarecomponenten, inclusief de PoE-switch en harde schijf van bewakingskwaliteit, zijn gevalideerd om te voldoen aan de eisen voor betrouwbare ultra-high-definition bewaking. Deze eenvoudig te installeren oplossing biedt u alles wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat elke installatie probleemloos verloopt.

Een eenvoudig te gebruiken bewakingsoplossing

AXIS S3008 Recorder samen met AXIS Companion VMS verbindt en voedt maximaal acht camera's en kan met slechts een paar klikken operationeel zijn. AXIS Companion is een gebruiksvriendelijke videobeheersoftware. Het biedt videobeheer en kan worden geïntegreerd met camera's, intercoms en audioproducten van Axis. De oplossing kan eenvoudig worden opgeschaald van bewaking voor één locatie naar bewaking voor meerdere locaties en hele nationale ketens.

Uw recorder groeit met u mee!

Thuis

De Prive standaard gaat uit van 1 locatie met een maximaal van 4 camera's gekoppeld aan de recorder. 

De S3008 kan in principe 8 camera's faciliteren en uitbreiding t/m 8 camera's is zeer eenvoudig. 

Uitbreiden van bestaand systeem

Op het moment dat een pand al voorzien is van Axis apparatuur en u wilt meer camera's toevoegen, maar er zijn geen aansluit mogelijkheden. Dan geeft een S3008 een goede oplossing om efficiënt camera's toe te voegen en de functionaliteit te behouden. 

Meerdere locaties

Iets meer aandacht vraagt een set-up van meerdere loctatie onder 1 account. maar het behoort zeker tot de mogelijkheden van de apparatuur die wij gebruiken.