AXIS M2035-LE

Betaalbare Deep learning.

AXIS M2035-LE


Deep learing analitics
Ingebouwde IR straler
Buiten te gebruiken
HDTV 1080p
Zipstream

Slimme camera's binnen handbereik.

Met een deep learning processing unit (DLPU) kun je profiteren van applicaties op basis van deep learning. Dit maakt detectie en classificatie van mensen, voertuigen en typen voertuigen mogelijk, zo worden meldingen afgestemd op uw specifieke behoeften. Deze camera in bullet-stijl is klaar voor gebruik buitenshuis en heeft ingebouwde IR-verlichting, waardoor onopvallende bewaking in totale duisternis mogelijk is. Wide Dynamic Range (WDR) zorgt voor helderheid, zelfs wanneer er zowel donkere als lichte delen in de scène zijn.


Betaalbare Kwaliteit

Deze bulletcamera met IK08-classificatie is ideaal voor zowel warme als koude omgevingen en is bestand tegen temperaturen van -30 °C tot 50 °C (-22 °F tot 122 °F). Het bevat een geïntegreerd zonnescherm en met IP66-, IP67- en NEMA 4X-classificaties is het bestand tegen ruw weer, stof, zand, zoutnevel, ijsvorming en hoge waterdruk. AXIS M2035-LE is verkrijgbaar in twee varianten met een keuze aan lenzen; een brede 3 mm-lens met een horizontaal gezichtsveld van 101° voor bewaking van een groot gebied en een telelens van 8 mm met een horizontaal gezichtsveld van 39° voor bewaking op afstand. En dankzij edge-to-edge-technologie kan hij worden aangesloten op Axis-luidsprekers, zoals een Axis-buitenhoornluidspreker.

Snelle installatie, door slim design. 

Deze kleine, lichtgewicht camera in bullet-stijl biedt een kostenefficiënte installatie, zowel binnen als buiten. Een ruime, afgedichte achterkap zorgt voor veilig kabelbeheer en biedt installateurs meer toegankelijkheid, bewegingsvrijheid en toekomstig onderhoud. Geleverd met een in de fabriek gerichte lens, is hands-on fijnafstelling niet nodig, waardoor u tijd en moeite bespaart. Deze gebruiksvriendelijke camera ondersteunt Power over Ethernet (PoE), zodat u rechtstreeks verbinding kunt maken met uw IP-netwerk met slechts één netwerkkabel voor connectiviteit en voeding. Bovendien biedt de AXIS M2035-LE een flexibele installatie; buiten of binnen, op muren, plafonds, palen of in hoeken.