AXIS M2025-LE

Betaalbare kwaliteit.

AXIS M2025-LE


Kleine bullet camera
Ingebouwde IR straler
Buiten te gebruiken
HDTV 1080p
Zipstream

AXIS M2025-LE 

Deze netwerkcamera is een kleine bulletcamera die kwaliteit biedt tegen een verrassend betaalbare prijs. Het heeft ingebouwde IR-verlichting en HDTV 1080p videokwaliteit en het is een perfecte keuze als je kleine, eenvoudig te installeren camera's nodig hebt, zowel buiten als binnen. De camera is verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Betaalbare Kwaliteit

Met zijn ingebouwde IR-LED en HDTV 1080p-beeldkwaliteit levert de AXIS M2025-LE bewaking met hoge resolutie, zelfs in het donker. Een enkele camera bestrijkt een breed horizontaal gezichtsveld van 115°, waardoor de kosten laag blijven. WDR – Forensic Capture optimaliseert beelden van scènes met tegenlicht voor forensische doeleinden. En voor het bewaken van lange, smalle gebieden biedt Axis Corridor Format een "portret"-vormige videostream die de beeldkwaliteit maximaliseert en bandbreedte en opslagverspilling elimineert.

Bovendien vermindert de Axis Zipstream-technologie ook aanzienlijk de opslag en bandbreedte, terwijl belangrijke details worden vastgelegd in volledige beeldkwaliteit.

Top prestatie in een lastige omgeving

De AXIS M2025-LE is bestand tegen temperaturen tot -30 °C en tot 50 °C (-22 ºF tot 122 ºF). Het wordt geleverd met een geïntegreerd zonnescherm voor bescherming tegen zon en regen. En met IP66- en NEMA 4X-classificaties is hij bestand tegen ruw weer, stof, zand- en zoutnevel, ijsvorming en hoge waterdruk.

Gemak dient de mens.

De kleine, lichtgewicht en fabrieksgerichte AXIS M2025-LE is eenvoudig en kostenefficiënt te installeren.
De camera is gemakkelijk te hanteren en het brede gezichtsveld zorgt voor ruime dekking, waar u hem ook plaatst: buiten of binnen, op muren, plafonds, palen of in hoeken. Of gebruik de optionele verzonken wand- of plafondmontage voor extra discrete bewaking.