Privé Zilver

Zicht op uw eigendommen. 

Prive Zilver

Prive Zilver biedt een adequate oplossing voor de meeste huishoudens. Zicht op de toegangswegen en goed scherp beeld van de mensen die zich ongewenst op uw terrein begeven. Te benaderen vanuit een App en de beelden veilig op een recorder. Zonder maandelijkse kosten en opgebouwd met hoge kwaliteit camera's . 

 Doeltreffende camera's buiten.

Ons Privé Standaard pakket is gebaseerd op de AXIS M2035-LE, deze kleine camera is bij uitstek geschikt voor gebruik in en rond om de woning. Met een ingebouwde IR straler en Wide Dynamic Range (WDR) zijn ook snachts de beelden goed van kwaliteit.  Lees meer...

Subtile camera's binnen.

Een aantrekkelijk geprijsde, ultracompacte minidome die zelfs bij weinig licht haarscherpe HDTV 1080p-videokwaliteit levert! Rond om het huis, in winkels of hotelinterieurs, de AXIS M3065-V biedt flexibele installatieopties en ondersteuning voor intelligente analyses.

Gemak dient de mens.

Binnen Prive Standaard komt alles samen in de AXIS S3008 Recorder, een compacte recorder met geïntegreerde Power over Ethernet-switch (PoE Switch). Hiermee kunt u maximaal 8 camera's aansluiten en alle beelden mobiel terug kijken.