Toezicht en bewaking

Slimme detectie en actief toezicht op uw terrein



Geen Situatie is gelijk.

Dat maakt iedere oplossing maatwerk, daarbij zorgen wij ervoor dat het maatwerk schaalbaar is. Zo kan uw camerasysteem eenvoudig worden uitgebreid als de toekomstige wensen daarom vragen. Daar hoeft u geen rekening mee te houden, dat doen wij.

Zo werken we niet alleen aan uw veiligheid, maar houden we ook rekening met onze footprint.

Slimme detectie

Slimme detectie maakt gebruik van Ai en zorgt voor een snelle en accurate analyse van de camera beelden. De analyse kan 'tailor fit' worden ingericht op uw wensen en terrein. Wij maken graag een afspraak voor een on-site demonstratie.

Bewaking

Haarscherp beeld in alle omstandigheden. Device onafhankelijk, eenvoudig terug kijken en beelden delen. Dat basis van ieder systeem is een goede camera bewaking.  Maar een camera kan zo veel meer als het gaat om beveiligen.

Toezicht

Snel een accuraat een melding als er een beweging wordt gedetecteerd en de mogelijkheid om razendsnel live mee te kijken wat er gaande is. zo houdt u effectief toezicht. 

Slimme detectie

 Slimme detectie zorgt  dat u vroegtijdig een melding ontvangt van een situatie die u wilt voorkomen; brand, personen of voertuigen. 24/7 en zeer accuraat.  

Benieuwd wat de beste oplossing is,
voor uw situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.