Spotlight

Een oplossing uitgelicht. 

Mogen wij uw aandacht voor...

Akoestische Sensoren

Ieder maand zetten wij een oplossing in de spotlights. Om u zo kennis te laten maken met de kracht van slimme camera systemen en de voordelen. in het dagelijks gebruik. 

Dit keer laten we u kennis maken met  de  AVG vriendelijk Detectie. De Sorama L642 is hiervan een uitstekend voorbeeld.

De informatie uit een detectie kan al zo simpel zijn als het aangeven waar een overmaat van gebuild zich bevind op een platte grond. Op die manier is er 24/7 toezicht, maar hoeft er niet 24/7 meegekeken te worden. Zo kan handhaving ook snel en adequaat schakelen in een vroeg stadium, wij zien dat juist die vroegtijdige detectie geeft tijd en een mogelijkheid om de-escalerende stappen te zetten

AVG Vriendelijk Detecteren

Sorama - L642

De Sorama L642 maakt gebruik van een reeks van microfoons in plaats van een enkele microfoon, op die manier voegt de Sorama L642 relevante informatie toe aan geluidsdrukniveaumetingen, zoals richtinggevoeligheid, specifieke locatie en zelfs classificatie van geluiden. Op deze manier wordt monitoring van SPL-niveaus in uw stad veel inzichtelijker en zorgt het voor een toekomstbestendige oplossing.

Gericht informatie ontsluiten

De informatie uit een detectie kan al zo simpel zijn als het aangeven waar een overmaat van gebuild zich bevind op een platte grond. Op die manier is er 24/7 toezicht, maar hoeft er niet 24/7 meegekeken te worden. Zo kan handhaving ook snel en adequaat schakelen in een vroeg stadium, wij zien dat juist die vroegtijdige detectie geeft tijd en een mogelijkheid om de-escalerende stappen te zetten.

Beïnvloeden van gedrag

Met deze scherpe detectie heeft Supervision de mogelijkheid geautomatiseerde acties in werking te laten treden. Bijvoorbeeld een melding te maken bij een meldkamer, camera’s in te schakelen of gedrag beïnvloedende maatregelen te nemen zoals het aanpassen kleur van de straat verlichting of het aansturen van actieve verkeersdrempels.

Waarom AVG Vriendelijk?

Als het AVG Vriendelijk kan, dan scheelt dat in veel gevallen een flinke duid op vlak van mitigerende maatregelen., back-office en administratie.