Spotlight

Een oplossing uitgelicht. 

Mogen wij uw aandacht voor...

Ieder maand zetten wij een oplossing in de spotlights. Om u zo kennis te laten maken met de kracht van slimme camera systemen en de voordelen. in het dagelijks gebruik. 

Dit keer laten we u kennis maken met  de Live Privacy Shield van Axis communications


Een krachtige tool die op basis van de camera beelden mensen en bewegende objecten in de live stream kan blurren of met een kleur kan opvullen. 
Op die manier hoeft u dus niet bang te zijn dat er AVG gevoelige informatie bij u op de harde schijven staat. 

To blur, or not to Blur. 

Statische Blur

Met deze software kunt u eenvoudig statische objecten zoals pin automaten in beeld blurren. maar het is tegelijkertijd mogelijk de bewegende objecten een kleuroverleg te geven.  

Op de werkvloer

uw proces bewaken is 1, maar dag in dag uit uw medewerkers op de film zetten kan zorgen voor vraagstukken. Uiteraard wilt u zorgen voor een optimaal toezicht op de productie, maar door zones te creëren waar juist wel, of juist niet bewegende objecten geblurd worden. Heeft u de mogelijk tegelijkertijd te zorgen voor een welbehagen van uw medewerkers. 

Het beste van beide.

Uiteraard zijn er situaties waarbij u als eigenaar wel de vollige beelden te beschikking wilt hebben. maar deze hoeven niet ter beschikking te zijn van al uw medewerkers. Denk hierbij in noodgevallen of criminaliteit, de volledige camera beelden zijn in dat geval vaak wel gewenst. Axis biedt de mogelijkheid een tweede stream van de camera op te slaan en die te separaat te beveiligen met een wachtwoord, zodat enkel bevoegde medewerkers toegang hebben.