Samen kom je verder

Wij kunnen veel maar lang niet alles. Wij zijn trots op onze partners.

Axis Channel partner


Supervision en Axis Communications werken op een bijzondere manier samen. Gebaseerd ethiek en goed maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als Channel partner, hebben wij toegang tot het meest complete en betrouwbare product portfolio van de branche, om onze klanten een maatwerk oplossing te bieden. Die  aansluit op de wensen, maar ook zorgdraagt voor een gedegen en veilige uitvoering. op zowel installatie technisch als ICT vlak. 

Smart solution partner

Vision Intelligence.Ai en Supervision staan samen sterk als het gaat om "tailor fit" oplossingen. Hierbij valt te denken aan projecten waarbij de fysieke, digitale wereld volledig geïntegreerd worden. Samen extraheren wij de data uit Beelden en zorgen wij er voor dat deze beschikbaar worden op een manier dat uw medewerkers ea direct kunnen inzetten. 

Ex Camera's

Supervision en Spectrum Camera Solutions werken samen om Explosie veilige camera's te leveren. Spectrum is een gerenommeerde leverancier uit Amerika en heeft Kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Klantwensen zijn leading bij het zoeken naar oplossingen.  

Akoestische Detectie

Supervision en Sorama slaan de handen in een om AVG Vriendelijke detectie mogelijk te maken. Door gebruik te maken van microfoons wordt de impact van detectie alleen voelbaar wanneer het ook echt nodig is. 

ICT security partner

Supervision en Huijbregts Automatisering vinden dat iedereen met het grootste comfort zo veilig als mogelijk kunnen werken, onafhankelijk van de plaats waar men zich bevindt. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgeloze camera bewaking écht kan! Door goed naar jouw te luisteren, oplossingsgericht te werken en in begrijpelijke taal te communiceren, heb jij camerabewaking systeem waar je op kan vertrouwen. 

Anti Spin partner

Supervision en Spiderbusters zorgen er samen voor dat uw camera's over dag een snachts niet worden bezocht door spinnen die een warm plekje zoeken. Door gebruik te maken van de diensten van Spiderbusters kunnen we landelijk onze klanten bedienen.