Samen kom je verder

Wij kunnen veel maar lang niet alles. Wij zijn trots op onze partners.

Axis Channel partner


Supervision en Axis Communications werken op een bijzondere manier samen. Gebaseerd ethiek en goed maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als Channel partner, hebben wij toegang tot het meest complete en betrouwbare product portfolio van de branche, om onze klanten een maatwerk oplossing te bieden. Die  aansluit op de wensen, maar ook zorgdraagt voor een gedegen en veilige uitvoering. op zowel installatie technisch als ICT vlak. 

Tailor fit partner

ENSURA en Supervision staan samen sterk als het gaat om "tailor fit" oplossingen. hierbij valt te denken aan projecten waarbij de fysieke, digitale meldkamer en camera bewaking compleet geïntegreerd worden op gezet. Uiteraard zijn de systemen ook in te zetten voor kleinere projecten, de veelzijdigheid en cloudbased server is hierbij een belangrijke keuze voor klanten die device onafhankelijk toegang willen tot hun beelden. 

ICT security partner

Supervision en Huijbregts Automatisering vinden dat iedereen met het grootste comfort zo veilig als mogelijk kunnen werken, onafhankelijk van de plaats waar men zich bevindt. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgeloze camera bewaking écht kan! Door goed naar jouw te luisteren, oplossingsgericht te werken en in begrijpelijke taal te communiceren, heb jij camerabewaking systeem waar je op kan vertrouwen.